Vastus Bitcoinille PayPalilla on jo alkanut

PayPalin uusi kryptovaluuttapalvelu antaa käyttäjilleen mahdollisuuden pitää BTC: tä. Mutta jotkut ihmiset ajattelevat, että se menettää Bitcoinin pisteen.

PayPal esittelee ominaisuuden salauksen ostamiseen ja myyntiin.
Bitcoinin hinta nousi uutisiin, spekuloiden, että joukkojen käyttöönotto on kulman takana.
PayPal kuitenkin poistaa useita merkittäviä Bitcoin-ominaisuuksia tuotteestaan.
Uutiset romahtivat tänä aamuna siitä, että PayPal, online-rahansiirtoteollisuuden aloittanut yritys, sallii käyttäjien ostaa Bitcoinia sovelluksensa ja verkkosivustonsa kautta.

Jotkut ovat pitäneet muutosta ratkaisevana ajankohtana Bitcoinin käyttöönotolle, ja kryptovaluuttamarkkinat ovat reagoineet myönteisesti, kun BTC: n hinta on tänään lyönyt lyhyesti 13 000 dollaria. Mutta toiset ajattelevat, että PayPalin tuleva ominaisuus on huono ulkonäkö maailman suurimmalle kryptovaluutalle pääasiassa sen puuttuessa.

PayPal käynnistää salauksen osto- ja myyntiominaisuudet
Digitaaliset maksut PayPal antaa asiakkailleen pian mahdollisuuden ostaa, pitää ja myydä Bitcoinia ja useita muita kryptovaluuttoja suoraan tiliensä kautta, yritys ilmoitti tänään. Lau …

PayPalin uusi ominaisuus antaa Yhdysvaltojen käyttäjien ostaa, myydä ja pitää Bitcoinia, Bitcoin Cashia, Ethereumia ja Litecoinia alustallaan.

Mutta puuttuu muutama asia – aloittelijoille, yksityiset avaimet. Vaikka vaihto-käyttäjät eivät välttämättä pilkkaa, he saattavat olla enemmän huolissaan siitä, että “tilisi salausta ei voida siirtää muille tileille PayPalissa tai sen ulkopuolella”. Mikä on jotain mitä voit odottaa omaisuudelta, jonka olet omistamasi.

Lataa Decrypt-sovellus.
Hanki sovelluksemme uusimmat uutiset ja ominaisuudet ulottuvillasi. Kokeile ensin Salauksen purku ja paljon muuta.

Blockstreamin toimitusjohtaja Adam Back ja Krakenin Dan Held huomauttivat, että PayPal voisi seurata muiden alustojen, kuten eToron, johtoa ja lisätä peruuttamisominaisuuksia tosiasian jälkeen.

PayPalin ehdotus on kuitenkin tällä hetkellä kuin Bitcoin ilman Bitcoinia.

Näin ollen Casa CTO Jameson Loppin mukaan PayPalin tarjoama salaisuus ei ole oikeastaan ​​salaus, vaan IOU: t. Toisin sanoen, ja sano se kanssani, älä avaimiasi, älä kolikoitasi.

Trezor-laitteistolompakon luoja SatoshiLabs ei tuhlannut aikaa käskemättä ihmisiä olemaan käyttämättä PayPalia Bitcoinille (mikä tietysti katkaisisi heidän ydintarjouksensa).

“Kun PayPalin kaltainen kotitalousbrändi alkaa myydä Bitcoinia, se ei todennäköisesti johdu siitä, että he haluavat kannustaa terveelliseen käyttöönottoon”, se sanoi blogikirjoituksessa.

Se jatkoi: “Ainoat syyt Bitcoinin omistamiseen, jota ei voida käyttää, olisi sijoittaa pitkällä aikavälillä, mikä on uskomattoman varovaista tehdä, kun varojasi hallitsee kolmas osapuoli, tai spekuloida sen hintaan, mikä taas olisi massojen esitteleminen rahoitusmekanismeista, joita he eivät ymmärrä. ”

Osta Bitcoin
Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse myönsi, että oli “hienoa nähdä maksupioneerin nojaavan”, mutta totesi, että oli “pettymys [että] jotkut salauksen perusajatukset / edut toteutuvat”. Sitten hän kääntyi yhteisen pidättymisen Ripple, spekuloi, että PayPal on edelleen varovainen, koska salaus sääntelyn epävarmuutta Yhdysvalloissa. (Ripple-johtajat ovat julkisesti ilmoittaneet harkitsevansa yrityksen siirtämistä Yhdysvaltojen ulkopuolelle.)

Jos Garlinghouse on oikeassa, voidaan kohtuudella odottaa, että PayPalin kryptovaluuttaominaisuudet kehittyvät ja laajenevat, kuten Back ja Held ilmeisesti tekevät. Itse asiassa ensi vuonna PayPal aikoo sallia käyttäjien käyttää Bitcoinia tosiasiallisesti maksuihin, vaikka kauppiaat saavatkin dollareita BTC: n sijaan.

Tästä huolimatta nämä taistelulinjat on piirretty aiemmin, ja ne jatkavat kriittisen valuutan käyttäjien jakamista. Kysymys on kuitenkin: Kun useat jättiläiset, kuten PayPal, pääsevät peliin (ja ehkä ajavat hintaa ylös), kuinka moni ihminen seisoo Loppin kanssa toisella puolella?