I en stund nå har folk i kryptorommet uttalt at institusjonelle investorer løper inn i kryptorenaen og ønsker å handle digitale eiendeler. Etter nyheter om at Grayscale hadde handlet mer enn 1 milliard dollar i bitcoin i løpet av andre kvartal, ser det ut til at mange andre institusjonelle firmaer har sett etter å få en del av kryptohandlingen .

Institusjonelle investorer holder kursen mot BTC Hills

Med andre ord, det ser ut som institusjonelle investorer er rushing for å komme til forsiden av digital linje. Selv om det ikke alltid var slik, ser institusjonelle aktører ting i bitcoin som de aldri har gjort før.

Dette representerer en stor forandring for Bitcoin Era og kan potensielt føre den til mye grønnere beiter. Institusjonelle handelsmenn ble lenge antatt å ha vært sentrale ingredienser i utviklingen og videreføringen av bitcoin-rommet. De ble antatt å ha vært nødvendige for å gjøre bitcoin langt mer vanlig og legitim, og nå virker det som det er mange selskaper som ønsker å fylle ut enheter på verdens mest verdifulle digitale eiendel.

Kavita Gupta – en lærd ved Stanford University – forklarte i et nylig intervju:

De siste to årene har vi sett tradisjonelle pensjonsfond som Fairfax County’s Virginia’s Police Officers Retirement System, tradisjonelle banker som JP Morgan, Signature Bank og flere milliarder dollar familiekontorer over hele landet som holder og investerer i bitcoin og andre kryptovalutaer.

Tidligere hevdet institusjonelle handelsmenn ofte at kryptoaktiva ikke var sikre ved at de var svært volatile og sårbare for prissvingninger. Dette er oppførsel vi ser tungt for sent. Verdens største kryptovaluta – bitcoin – handlet for over 12 000 dollar for en drøy uke siden. Imidlertid har den i skrivende stund falt inn i $ 9 900-serien, noe som betyr at den har mistet godt over $ 2000 på en ganske kort periode.

En voksende tilstedeværelse

Til tross for disse svingningene har bedrifter som Commodity Futures Trading Commission ( CFTC ) – en av de tøffeste reguleringsinstitusjonene der ute – godkjent utallige bitcoin-futures- og opsjonsprodukter de siste årene. Denis Vinokourov – forskningssjef for digital eiendomsmegler Bequant – sa nylig:

Alternativer er en ganske effektiv måte å sikre eksponering mot det underliggende produktet, enten det er bitcoin eller Ethereum spot eller til og med futures / perpetuals. I tillegg er det lettere å strukturere produkter som vil gi ‚avkastning‘, og det er dette som har vært spesielt attraktivt for markedsaktørene, spesielt i kjølvannet av sideveis markedsprisaksjon.

I løpet av de siste ukene har vi sett flere tilfeller av at institusjonelle firmaer kom inn i kryptorommet. MicroStrategy kunngjorde for eksempel at de hadde kjøpt hundrevis av millioner dollar i bitcoin for sine finansielle reserver, mens bankene har uttalt at de nå vil tilby kryptovaretjenester til alle sine kunder.

Vielleicht gefällt dir auch das: