DOJ-arkistointi valaisee 1 000 000 000 dollarin Bitcoin-tapahtumaa, joka on liitetty Silk Roadiin

Yhdysvaltain oikeusministeriö valaisee valtavaa Bitcoin (BTC) -tapahtumaa, joka siirsi lähes miljardin dollarin arvosta BTC: tä lompakosta, joka oli kytketty rikollisverkkokauppaan Silk Road, joka suljettiin vuonna 2013.

Kyseinen osoite oli tapahtuman ajankohtana maailman neljänneksi rikkain Bitcoin-osoite

Eräänä päivänä BTC: n siirtämisen jälkeen Yhdysvaltain oikeusministeriö (DOJ) ilmoitti takavarikoivansa miljardin dollarin arvoisen BTC: n tähänastiseen suurimpaan kryptovaluutan takavarikointiin.

DOJ väittää nyt , että suuri summa Immediate Edge: tä varastettiin Silk Roadilta vuonna 2013, ja väittää tunnistaneensa varkauteen osallistuneen henkilön, jota virasto kutsuu tiedotustilaisuudessaan nimellä ‘Individual X’.

“Sisäisen veroviraston rikostutkintaosaston ja Yhdysvaltain Kalifornian pohjoisen piirin asianajajaviraston tekemän tutkimuksen mukaan henkilö X oli henkilö, joka muutti salausvaluutan Silk Roadilta.

Tutkimuksen mukaan henkilö X pystyi murtautumaan Silkkitielle ja saamaan luvattoman ja laittoman pääsyn Silkkitielle ja varastamaan siten laittoman salausvaluutan Silkkitieltä ja siirtämään sen lompakkoihin, joita yksittäinen X hallitsi. “

DOJ: n mukaan Silkkitien luoja ja tuomittu rikollinen Ross Ulbricht sai tietää varkaudesta vuonna 2013 ja uhkasi henkilöä X varastetun BTC: n palauttamisesta

Henkilö X ei palauttanut varoja Ulbrichtille, mutta tiistaina menetti lompakon sisällön DOJ: lle.

IRS: n mukaan se pystyi jäljittämään kyseisen yksikön käyttämällä kolmannen osapuolen Bitcoin-analyysiyritystä tulkitsemalla Silk Roadin tapahtumia.